Tuotteet suoraan ostajalle verkosta

Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Nopea toimitus –

Tilaus lähetetään 48h kuluessa

Aitoja brändituotteita

turvallisesti, kotimaisesta verkkokaupasta
Vertaile hintoja, kauttamme laatutuotteet 

Kilpailukykyiseen hintaan

Palvelun käyttöehdot

Sponssit.fi palvelukonseptin ehdot alkaen 29.9.2020

Sponssit.fi sivuston tarkoituksena on varainkeruu, jossa kannattaja ostaa tuotteita. Keräystuotto menee kannattajan valitseman seuran, järjestön tai yrityksen hyväksi. Varainhankkijana toimiva seura/ järjestö/ yritys käyttää saadut varat toimintansa ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varainhankkijat saavat ennalta määritetyn osuuden myynnistä (euromääräinen osuus). Varainhankkijoiden saama osuus on merkitty myytävän tuotteen kohdalla. Varainhankinta on voimassa seuran määrittämän ajan (2 / 4 / 6 vk). Varainkerääjä voi halutessaan pidentää varainhankinta-aikaa.

Asiakkuus
Palvelun käyttö edellyttää olemassa olevaa asiakkuutta Hairmail Oy:n kanssa. Jos vaadittua asiakkuutta ei vielä ole, tulee rekisteröityä www.sponssit.fi sivustolla. Edellytyksenä on voimassa oleva y-tunnus.

Henkilötietojen käsittely
Antamanne asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Tietojen säilyttämisessä noudatetaan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaista rekisteri- ja tietosuojaselostetta. Hairmail Oy kerää varainhankkijan tiedot asiakasrekisteriinsä. https://hairmail.net/fi-fi/tietosuojaseloste

Hinnat
Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa verollisina. Hairmail pidättää oikeuden hintojen muutokseen. Varainkerääjälle komission perusteena on aina tuotteita tilanneen henkilön tilaushetkellä maksama hinta.

Keräystuottojen tilitys
Kerätyt varat tilitetään laskua vastaan. Minimitilitys on 100 €. Varat tilitetään keräyshakemuksessa ilmoitetulle tilinumerolle. Ilmoitetun tilinumeron tulee olla seuran/järjestön/yrityksen tilinumero.

Toimitustavat
Sponssit.fi sivuston kautta ostetut tuotteet lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun toimitusosoitteeseen. Paketti toimitetaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Toimituskulut
Tilauksen toimituskulut laskutetaan oston yhteydessä. Toimituskulu on kulloinkin voimassa oleva, sponssit.fi kaupassa määritelty toimituskulu.

Toimitusaika
Tilaukset lähetetään suoraan tilaajalle hairmail varastolta arkisin 24 tunnin sisällä tilauksesta.

Yleistä toimituksista, reklamaatiosta ja palautuksista

Varainhankkija vastaa lainsäädännön mukaisten vaatimusten täyttymisestä kuluttajaroolissa toimivien tuotteiden ostajien (kannattajien) suuntaan. Muilta osin kuin mitä edellä on mainittu, sovelletaan Hairmail Oy:n yleisiä myynti- ja toimitusehtoja. https://hairmail.net/fi-fi/myynti-ja-toimitusehdot