Tuotteet suoraan ostajalle verkosta

Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Nopea toimitus –

Tilaus lähetetään 48h kuluessa

Aitoja brändituotteita

turvallisesti, kotimaisesta verkkokaupasta
Vertaile hintoja, kauttamme laatutuotteet 

Kilpailukykyiseen hintaan

Verkkokaupan toimitus- ja käyttöehdot

Sponssit.fi palvelukonseptin ehdot alkaen 29.9.2020

Sponssit.fi sivuston tarkoituksena on varainkeruu, jossa kannattaja ostaa tuotteita. Kannattaja valitsee varainhankkijan, jota haluaa tukea. Keräystuotto menee kannattajan valitseman seuran, järjestön tai yrityksen hyväksi. Varainhankkijana toimiva seura/ järjestö/ yritys käyttää saadut varat toimintansa ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varainhankkijat saavat ennalta määritetyn osuuden myynnistä (euromääräinen osuus). Varainhankkijoiden saama osuus on merkitty myytävän tuotteen kohdalla. Varainhankinta on voimassa varainhankkijan ilmoittamana aikana.

Ostamalla kannatat
Kannattaminen tapahtuu internetissä osoitteessa www.sponssit.fi

Henkilötietojen käsittely
Antamanne asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Tietojen säilyttämisessä noudatetaan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaista rekisteri- ja tietosuojaselostetta. https://hairmail.net/fi-fi/tietosuojaseloste
Hairmail Oy toimittaa Sponssit.fi sivuston kautta saadut ostajien (kannattajien) yhteystiedot ja tiedot ostetuista tuotteista varainhankkijoille tuotteiden jakelua varten. Kannattajan tiedot tallennetaan ja niitä voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Hairmail Oy ei kuitenkaan luovuta tietoja muille toimijoille.

Hinnat
Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa verollisina. Hairmail pidättää oikeuden hintojen muutokseen. Tuotteen hinta ostajalle määräytyy ostohetkellä.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Nettikaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard tai Debit MasterCard.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat
Sponssit.fi sivuston kautta ostetut tuotteet lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun toimitusosoitteeseen. Paketti toimitetaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Toimituskulut
Tilauksen toimituskulut laskutetaan oston yhteydessä. Sponssit tilausten toimituskulu on 5,90€ (alle 55 € tilaukset). Yli 55 € tilaukset toimitetaan rahtivapaasti Suomen sisällä.

Toimitusaika
Tilaukset lähetetään suoraan tilaajalle hairmail varastolta arkisin 24 tunnin sisällä tilauksesta.

Yleistä toimituksista, reklamaatiosta ja palautuksista
Varainhankkija vastaa lainsäädännön mukaisten vaatimusten täyttymisestä kuluttajaroolissa toimivien tuotteiden ostajien (kannattajien) suuntaan.