B’long Multiway Clip-on 45cm
B’long Multiway Clip-on 45cm

194,30 

Varainhankkijan saama tuki: 48,58 €
Tuotetunnus (SKU): BLONGMWCLIP Osastot: , ,

Hetkessä lisätuuheutta ja pituutta hiuksiin

B’long on suomalainen, vuonna 2004 lanseerattu, korkealuokkaisten pidennystuotteiden linja, joka sisältää laajan valikoiman ammattituotteita pitkäaikaisten pidennysten tekoon, sekä esimerkiksi helppokäyttöisen, väliaikaisen Multiway–klipsilisäkkeen.

Kaikki B’long-tuotteet* valmistetaan tarkkaan valikoidusta 100% premium remy-aitohiusmateriaalista, jossa jokainen hius on valmiissa tuotteessa oikein päin – tyviosa ylhäällä, latva alhaalla. Tämä ehkäisee hiusten takkuuntumista ja pidennyshiukset käyttäytyvät kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi.

Yli 10 vuoden kokemus ja kehitystyö takaa B’long pidennystuotteiden turvallisuuden, miellyttävän käytön, sekä korkean laadun. Luotettava, hellävarainen ja huomaamaton kiinnitys, sekä hiuksen kestävä, mutta silkinpehmeä laatu ovat B’long-tuotteiden avaintekijöitä ja menestyksen salaisuus.
*Multiway on valmistettu tavallisesta remy hiuksesta.

MULTIWAY
Monikäyttöinen kokopään Clip-on setti.

Kiinnitä klipsipidennys avaamalla osion klipsit, asettamalla ne hieman tupeerattuun hiusosion tyveen ja painamalla klipsit kiinni. Voit poistaa klipsit helposti pohjaosasta ratkomalla kiinnitysompeleet.
– Aitoa remy-hiusta
– Pituus 45 cm
– Paketti sisältää 100g hiusta, 1x23cm 2x15cm ja 2x10cm osioissa