Featured!
Gama IQ Perfetto fööni
Gama IQ Perfetto fööni

323,40 

Varainhankkijan saama tuki: 80,85 €
Tuotetunnus (SKU): 829566 Osastot: , ,

Äärimmäisen kevyt, hiljainen ja tehokas hiustenkuivaaja

Gama IQ Perfetto föönissä on täydellinen tasapaino ensiluokkaista suoristukykyä, Oxy-Active teknlogian takamaa puhdasta ilmavirtaa ja ennennäkemätöntä puhallustehoa! IQ föönissä yhdistyy innovatiivisuus, ergonomia ja hienostunut design aivan uudella tavalla!

IQ Perfetto pitää sisällään teknologian, mikä moninkertaistaa moottorin tuottaman ilmavirran kuluttamatta yhtään enemmän energiaa. IQ Perfetto föönin pitkäikäinen, vaativaan käyttöön suunniteltu moottori on hiljainen, äänitasoltaan vain 78dB. IQ Perfetto hiustenkuivaimen kestävyys ja käyttöikä ovat ihan omaa luokkaansa!

IQ föönissä on kaikki ominaisuudet mitä ammattilainen kaipaa. Uudenlainen muotoilu takaa täydellisen käyttömukavuuden myös pitkäaikaisessa käytössä. IQ föönin muotoilu mahdollistaa työskentelyn erilaisilla otteilla. IQ Perfetto on lisäksi kooltaan puolta pienempi kuin perinteinen fööni. Tämä uskomattoman kevyt hiustenkuivaaja painaa vain 294g! Keveys ja ergonominen muotoilu parantavat työergonomiaa oleellisesti. Hiljainen käyttöääni on miellyttävä sekä kampaajalle ja asiakkaalle parantaen asiakaskokemusta.

– paino vain 294 g
– 3 puhallustehoa
– 3 lämpötilaa ja erillinen pikakylmä
– teho 2000W
– ääni 78 dB
– 2 suutinta ja diffuser
– pituus 19,3 cm, korkeus 16,7 cm
– ilma-aukon halkaisija 46 mm
– Lukitustoiminto estää painikkeiden tahattoman painamisen
– LED-valot näyttävät valitut asetukset sekä ilmoittavat puhdistustarpeen
– automaattinen vikatilahälytin
– johto 3 m
– takuu 12 kk