Tuotteet suoraan ostajalle verkosta

Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Nopea toimitus –

Tilaus lähetetään 48h kuluessa

Aitoja brändituotteita

turvallisesti, kotimaisesta verkkokaupasta
Vertaile hintoja, kauttamme laatutuotteet 

Kilpailukykyiseen hintaan

Timeless Truth Kasvonaamio, 1 kpl
Timeless Truth Kasvonaamio, 1 kpl

16,50 

Varainhankkijan saama tuki: 4,12 €
Tuotetunnus (SKU): FACEMASK Osastot: , ,
  • Argan Oil & Shea Butter Restorative
  • Bulgarian Rose Extract & Grape Seed Oil Firming
  • Collagen & Q10 Refrecring Peptide
  • Triple Effect Hyaluronic Acid Ultra Hydrating
Poista

Timeless Truth on erikoistunut erilaisten kertakäyttöisten naamioiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Yrityksen valmistamat naamiot ovat saaneet useita kosmetiikka-alan palkintoja maailmalla.

Yksittäispakatut ja kätevät Sheet-naamiot sopivat sekä ammattikäyttöön hoitoloissa että täydentämään ihonhoitoa kotona. Timeless Truth -naamiot ja -tehotiivisteet ovat laatua ja tehokkuutta parhaimmillaan.

Argan Oil & Shea Butter Mask on ohut puuvillanaamio, joka edesauttaa vaikutusaineiden imeytymistä tehokkaasti. Vaikutukset näkyvät ja tuntuvat iholla välittömästi. Ravitsee, rauhoittaa, tasapainottaa ja virkistää kuivaa ja herkkää ihoa.

Bulgaria Rose Extrat & Grape Seed Oil Firming Mask on syväkosteuttava naamio. Bulgarian Ruusulla on erinomaiset kosteuttavat ominaisuudet. Grape Seed öljy auttaa supistamaan ihon avoimia tehden ihosta napakan. Naamio hoitaa täydellisesti kuivaa ihoa, vähentää ikääntymisen merkkejä.

Collagen & Q10 Refrecring Peptide Mask on erityisen ohut ja näin ollen myötäile tarkasti kasvojen muotoja. Naamio antaa iholle nuorekkuutta, tasoittaa ja kohottaa juonteita. Tehokkaat vaikutusaineet.

Triple Effect Hyaluronic Acid Ultra Hydrating Mask on erittäin kosteuttava naamio, joka elvyttää ihon soluja, vähentää ihon jännitystiloja ja virkistää väsynyttä ihoa. Sisältää iholle tärkeimmät hyaluronihapot, jotka pitävät ihon kimmoisana ja pehmeänä. Ne sitovat tehokkaasti kosteutta ja silottavat juonteita. Naamion vaikutuksen huomaa heti.

Pakkauskoko: 1 kpl