TopFiber Elektoninen hiuskuitusumutin
TopFiber Elektoninen hiuskuitusumutin

167,00 

Varainhankkijan saama tuki: 41,75 €
Tuotetunnus (SKU): 411826 Osastot: , ,

Varastossa

Elektoninen hiuskuitusumutin
TopFiber on täysin kotimainen hiustuuhennesarja. Se on valmistettu luonnollisista keratiinikuiduista – samasta proteiinista, josta koostuu myös ihmisen hius. TopFiber lisää hiusten tuuheutta ja runsautta ja estää näin hiuspohjan näkymistä hiusten läpi. Tuhannet pienet proteiinikuidut kiinnittyvät oheneviin hiuksiin sähkövarauksen avulla ja tulokset huomaat välittömästi. Lukitset lopuksi hiuskuidut paikoilleen TopFiber-erikoiskuivakiinteellä. TopFiber hiustuuhenne pysyy paikoillaan tuulesta, sateesta ja hikoilusta huolimatta.

Tuuhenne näyttää täysin aidolta ja luonnolliselta. Läheltäkään katsoen ei pysty erottamaan TopFiberiä omista hiuksistasi. TopFiber ei valu eikä tahraa – ja pysyy paikoillaan tuulesta, sateesta ja hikoilusta huolimatta. Voit itse poistaa kuidut hiuksistasi pesemällä. TopFiber-hiustuuhennetta voi käyttää turvallisesti myös yhdessä hiustenlähtöä ehkäisevien hoitojen kanssa.

TopFiber vaatii ympärilleen jonkin verran hiuksia sähkövarauksen aikaansaamiseksi, täysin kaljussa tuote ei toimi.

TopFiber – hiustuuhennetta on saatavana kahdessa eri koossa. Regular on tuoteperheen pinokainen ja se soveltuu noin kuukauden tarpeeseen. Keskimmäisenä on Large, noin kolmen kuukauden tarvetta vastaamaan. On kuitenkin hyvä huomioida, että pakkausten riittoisuudet vaihtelevat peitettävien alueiden laajuuden mukaan.

Saatavana kahdeksan eri väriä – mitä tummempi väri, sitä parempi tuuhenteen peittokyky. Kaikki TopFiber-tuotteet valmistetaan Suomessa, ja ne sopivat myös käytettäviksi yhdessä.

TopFiberia on erittäin helppo käyttää – tuuhenna ja kiinnitä

Hiuskuitu on erittäin helppo sirotella pullon omalla sirotinkannella tai AM – tuotannon kehittämällä elektronisella hiuskuitusumuttimella. TopFiber Hiuskuitusumutin on kotimainen laatutuote ammattikäyttöön, mutta helppokäyttöisyytensä vuoksi se soveltuu yhtä hyvin myös kuluttajille. TopFiber hiuskuitusumutin on ergonomisesti muotoiltu, että tuuhentaminen käy nopeasti ja helposti. Hiuskuitusumutin on yhteensopiva kaikkien TopFiber tuotteiden kanssa ja tuuhennepurkin vaihto käy käden käänteessä. Lisäksi nopeuden ja voimakkuuden säätäminen on erittäin vaivatonta. Kuka tahansa osaa käyttää TopFiber hiuskuitusumutinta, niin yksinkertaista se on!
Tuotteen käytttö:
1.Pyyhekuivaa tai föönaa hiukset, voit myös antaa hiusten kuivua itsestään. Käytä TopFiber-hiustuuhennetta vain puhtaisiin kuiviin hiuksiin.
2.TopFiber Hair Sparaysta löytyy kolme nopeutta. Suosittelemme käytettäväksi keskinopeutta (2). Käytä alinta nopeutta otsatuuhennukseen.
3.Pidä TopFiber Spayeria n. 10 cm päässä tuuhennusta tarvitsevasta alueesta.
4.Paina nappia ja kohdista ohentuneeseen alueeseen, niin kauan kunnes hiukset näyttävät tuuheilta.
5.Voit käyttää peiliä apuna, kun levität TopFiber-tuuhennetta hiustesi takaosaan.
6.Kun tuuhennat tuuhennetta hiustesi etuosaan, suojaa toisella kädellä otsaasi. Näin estät kuituja putoamasta otsallesi ja silmiin.
7.Käytä luurankoharjaa tai kampaa ja muotoile hiuksesi, niin kuin haluat. Huomaat, että hiuksia on paljon helpompi muotoilla käytettyäsi hiustuuhennetta.
8.Parhaimman tuloksen saadaksesi suihkuta kevyesti Toppik Fiber Hair Sprayta (erikoiskuivakiinne) kiinnittämään kuidut paikoilleen.
9.Säilytä hiustuuhennepurkki hair sparayeriin kiinnitettynä. Vältä säilyttämästä kuumassa tai kosteassa tilassa.
10.Hiero hiuspohjaasi kuivalla pyyhkeellä, kun haluat poistaa TopFiber-kuidut hiuksistasi ilman sampoopesua. Suurin osa kuiduista irtoaa pyyhkeeseen ja lähtee siitä helposti pesussa. Osa kuiduista kuitenkin jää hiuksiin ja pysyy niissä seuraavaan sampoopesuun saakka.
11.TopFiber-hiustuuhenne kestää hiuksissa seuraavaan pesuun asti. Tuuhenteen käyttö ei rajoita elämää eikä liikuntaa – voit esimerkiksi ulkoilla ja lenkkeillä vapaasti. Tuuhenne pysyy hiuksissa sähkövarauksen ansiosta eikä karise pois.
Pakkauskoko: 1 kpl