TopFiber Regular 15 g
TopFiber Regular 15 g

26,80 

Varainhankkijan saama tuki: 6,70 €
Tuotetunnus (SKU): 411810/411834/411835/411836/411811/411812/411813/411814 Osastot: , ,

Kotimainen hiustuuhenne oheneville hiuksille
TopFiber on valmistettu luonnollisista keratiinikuiduista – samasta proteiinista, josta koostuu myös hius. TopFiber lisää hiusten tuuheutta ja runsautta estäen hiuspohjan näkymistä hiusten läpi. Tuhannet pienet proteiinikuidut kiinnittyvät oheneviin hiuksiin sähkövarauksen avulla ja tulokset huomaat välittömästi. Lukitset lopuksi hiuskuidut paikoilleen TopFiber kiinnityssuihkeella. TopFiber hiustuuhenne pysyy paikoillaan tuulesta, sateesta tai hikoilusta huolimatta.

Näyttää täysin luonnolliselta ja on helppo poistaa
TopFiber tuuhenne näyttää täysin aidolta ja luonnolliselta. Läheltäkään katsoen ei pysty erottamaan TopFiber kuituja omista hiuksista. TopFiber ei valu eikä tahraa ja pysyy paikoillaan. Kuidut on helppo poistaa hiuksista pesemällä. TopFiberiä voi käyttää turvallisesti myös yhdessä hiustenlähtöä ehkäisevien hoitojen kanssa.

Erittäin helppo käyttää
1. Pyyhekuivaa ja föönaa hiukset. Käytä tuotetta ainoastaan kuiviin hiuksiin.
2. Sirottele TopFiber kuituja ongelma-alueelle suoraan hiustuuhennepurkista tai käytä elektronista hiuskuitusumutinta.
3. Pidä purkkia noin 10-15 cm alueen yläpuolella, joka tarvitsee tuuhennetta. Pienempien alueiden peittämiseen, vie purkki lähemmäksi tuuhennettavaa aluetta. Puristele tai ravista purkkia.
4. Käytä hiusharjaa tai kampaa ja muotoile hiuksesi kuten haluat.
5. Jos peittokyky ei riitä, lisää TopFiberia ja kampaa hiuksia kunnes ne näyttävät tuuheilta.
6. Lukitse hiuskuidut lopuksi TopFiber kiinnityssuihkeella.
7. Voit poistaa TopFiber kuidut pesemällä hiukset.

Valitse koko tarpeesi mukaan
TopFiber hiustuuhenne on saatavana kolmessa eri koossa. Regular (15 g) riittää noin kuukauden tarpeeseen. Large (28 g) noin kolmen kuukauden käyttöön. Giant (50 g) kestää jopa puoli vuotta. Riittoisuus vaihtelee kuitenkin peitettävän alueen mukaan. Saatavana viisi eri sävyä – mitä tummempi väri, sitä parempi peittokyky.
Pakkauskoko: 15 g