Varainhankkijalle

Lähetä sähköinen keräyshakemus. Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse ja saat vahvistuksen sekä oman keräystunnuksesi. 

Rekisteröidy nyt!

Näin Sponssit toimii

Lapsesi koululuokka, jalkapallo-, lento-, jääkiekko-, koripallojoukkue, uimaseura, tanssiseura yms tarvitsee varoja, lähde mukaan sponssit.fi maailmaan. Se on helppoa.

Perusta Sponssit -varainhankinta keräys. Varainhankinnan yhteyshenkilönä saat aina räätälöidyn kosmetiikka lahjan johon varmasti tykästyt.  

Rekisteröitymisen jälkeen saat keräystunnuksen joka varmistaa ostojen ohjautuvan oikealle taholle. Tee pohjatyö hyvin ja ohjeista verkostosi kampanjan alkuun. Jaa keräystunnus somessa ja sähköpostilla. Luo tavoitteet keräyksellenne ja tsemppaa verkostosi saavuttamaan ne! 

Kannattajat ostavat laadukkaita hius-, kynsi ja meikkituotteita huokeilla hinnoilla. Valikoimissa yli 4000 hius- ja meikkiammattilaisten tuotetta ja tarviketta.

Kahden viikon varainhankinta jakson jälkeen saatte tilausvahvistuksen ja laskun jossa on huomioitu valmiiksi varainhankinnan tuotto. Laskun maksamisen jälkeen toimitamme tuotteet 2-3 päivän aikana yhteen varainhankkijan osoittamaan osoitteeseen.

1. Täytä ja lähetä sähköinen keräyshakemus ja olet mukana!

Saat keräystunnuksen sähköpostitse.

 

2. Jaa keräyslinkkiä eteenpäin

Varainhankinta jakso on 2 viikkoa. Toimita varainhankinta tunnus kaikille asianosaisille, että he pääsevät osallistumaan varainhankintaan tehokkaasti.

Varainhankinta tunnusta on helppo jakaa somessa – vinkkaa 10 läheiselle, joista jokainen vinkkaa taas edelleen 10 :lle. Verkostosi kasvaa huimaa vauhtia!

 

3. Kannattajat ostavat laadukkaita tuotteita huikeilla alennuksilla

Kannattajat tekevät ostoksia Sponssit.fi -verkkoportaalissa käyttäen keräystunnustasi.

Tuotto varainhankkijalle on aina 25 %.

 

4. Anna varojen kertyä

Varainhankinta jakso kestää kaksi viikkoa , ole aktiivinen ja tuloshakuinen heti alusta lähtien. Kun toimit aktiivisesti varainhankinta jakson aikana voi yhteisösi nauttia tuloksista yhdessä!
Voit seurata varainhankinnan edistymistä reaaliaikaisesti omilta sivuiltasi ja portaalista.
Kun kahden viikon varainhankinta jakso on päättynyt, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen ja laskun. Laskussa on huomioitu valmiiksi varainkeruun tuottonne, joten sinulle jää 25% tuotto valmiiksi kun olet kerännyt varat varainhankintaan osallistuneilta henkilöiltä.

Laskun maksamisen jälkeen toimitamme tuotteet 2-3 päivän aikana yhteen varainhankkijan osoittamaan osoitteeseen.